Din varukorg

Stockholm Furniture Fair 2018

Skriven av Cornelia Hermelin den


SÄG HEJ PÅ MÄSSAN Vi hoppas att du planerar att komma förbi vår monter på Stockholms Furniture Fair 6 -10 februari. Under våren lanserar vi nya delar till Pythagoras hyllsystem och en ny spännande medlem till den lyxiga Pieces kollektionen.

Läs mer

Vi söker en Marknadsansvarig

Skriven av Andreas Sehr den


Är du intresserad av design och har erfarenhet av digital marknadsföring och projektledning? Maze Interior är ett svenskt designföretag som växer så det knakar och söker nu en marknadsansvarig! Tjänsten är på heltid och kontoret finns i Stockholm...

Läs mer

Junior Säljare till Maze Interior

Skriven av Cornelia Hermelin den


Maze Interior söker nu efter en duktig person med kunskap inom sälj och marknadsföring till vårt team i centrala Stockholm. 

Läs mer

Ny produkt: NOW S

Skriven av Cornelia Hermelin den


NOW S Vi välkomnar en nygammal klassiker in i sortimentet. Vår förvaringshylla NOW har fått en mindre kompis - NOW S. Kommer i färgerna svart, vit, mässing och rosa. Läs allt om den här!

Läs mer

Besök hos produktionen

Skriven av Andreas Sehr den


Mellan svetsar och lackeringsmaskiner I södra Sverige i landskapet Småland har vi nöjet att möta våra producenter. I flera år har vi riktat strålkastarna mot de som vi har att tacka – som ger oss möjligheten att erbjuda produkter producerade i res...

Läs mer